lunedì, novembre 20, 2006

Viatge amb sensacions 100% erasmus!!!Visita a Firenza (Florència) el divendres i dissabte, i a Siena (Siena) el diumenge. He conegut a Thomas (Eslovènia), Anti (Hungria), Daniel (Alemanya), Aureliano (Itàlia), Emmanuel(França), Ivan, Jose, Cèlia, Carla...(Espanya) etc etc...i tota la resta que no recorde els noms!!!En fin,un viatge d'eixos que es recorden...: ací van unes quantes fotos:
FIRENZE

Palazzo Vecchio de Firenze

En la foto: Olga, Elly i Laia, i darrere una caseta típica de la ciutat.

Més de Firenze

Sense paraules...

Duomo de Firenze

A la foto (di sinistra a destra): Laia, ¿?, Jose, Olga i un xic salao que passava per allí. Darrere, la quarta esglèsia més gran del Món. Després pujariem a la cúpula, i després de 463 escalons, la veritat és que les vistes mereixen la pena!

Frase de Laia per a lligar en el viatge: tio, me recuerdas mogollón a mi abuelo! incomprensiblament no li va funcionar...

Momento grande: Veure com un sevillano i un bilbaíno parlen el català. simplement llevant-li les dues últimes lletres a cada paraula italiana. El resultat, rises a cabassos, i comprovar que el parlaven millor que molts de València!!!

2 commenti:

Anonimo ha detto...

firenze es preciosa, i tu ho has demostrat en este fotos... a ke la vista es al.lucinant??? espectacular , sense paraules.. snif.. jo vull anar!!!!!

Denkersaugetier ha detto...

Lo del valencià m'ho crec! 'El valenciano es italiano mal hablao' diuen els maricons! :)